Koska Suomeen? Kausikortilla rajattomasti kahvia eri kahviloista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen kuvitellaan usein olevan etunenässä digitaalisten palvelujen käytössä, mutta todellisuudessa Suomi on ollut digimaailman altavastaajana jo vuosikausia. Monissa muissa maissa digitaalisten palvelujen käyttö on nimittäin paljon meitä pidemmällä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Suomalaiset kuluttavat kuitenkin eniten kahvia maailmassa per henkilö, joten Israelissa nyt lanseerattu palvelukonsepti voisi sopia hyvinkin tänne kylmään Pohjolaan. CupsTelAviv on palvelu, joka on eräänlainen kahviloiden kausikortti. Palvelu on ensimmäinen laatuaan koko maailmassa.

Älypuhelimeen ladattavan CupsTelAviv-sovelluksen avulla käyttäjä saa juoda rajattomasti kahvia lukuisissa kahviloissa, joista monet ovat kilpailijoita keskenään. Palvelusta laskutetaan vain kuukausimaksu. Tähän mennessä sovelluksen avulla saa nauttia kahvia 40 kahvilassa ympäri kaupunkia. Kyseessä on pienten yksityisten kahviloiden vastaisku suuria ketjuja vastaan.