Hups, Tamaran bikinit olivat pettää vesileikeissä – vartalo kuin parikymppisellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina seurapiirien ykkösnimiin Britanniassa lukeutunut Tamara Beckwith ei ole viime vuosina enää juuri viihdelehdissä komeillut. 43-vuotias kaunotar päätyy kuitenkin aika ajoin kuin sattumalta paparazzien tähtäimiin.

Nyt Tamara Beckwith nähdään poseeraamassa Miami Beachilla, jossa hän parhaillaan nautiskelee lomastaan yhdessä tyttärensä kanssa. Lastenhoitaja piti seuraa tyttärelle, kun näyttävä perheenäiti kävi pulahtamassa vilvoittavaan meriveteen bikineissä. Tamaran bikinit olivat kuitenkin yllättäen pettää, kun hän nousi ylös vedestä.

43-vuotias Tamara Beckwith tuli tunnetuksi pari vuosikymmentä sitten, kun hän lukeutui maailman seurapiiritähtiin. Beckwith seurusteli tuolloin sekä Charlie Sheenin että Sylvester Stallonen kanssa. Nykyisin julkkiselämä on kuitenkin jo saanut jäädä, kun tilalle on tullut rauhallinen perhe-elämä. Tamara Beckwith on naimisissa italialaisen kiinteistökuningas Giorgio Veronin kanssa.