Nicole Eggert loukkaantui TV-kuvauksissa – uimahyppy pahasti pieleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuositussa Baywatch-televisiosarjassa esiintynyt Nicole Eggert aloitti uransa jo viisivuotiaana, kun hän pääsi näyttelemään Johnson’s vauvashampoo-mainokseen. Povipommi on tähdittänyt kymmeniä elokuvia, mutta viime aikoina hän on ollut otsikoissa laihdutuksen merkeissä.

Splash-kilpailuohjelmaan osallistuva Nicole on nyt joutunut jättämään kisan kesken, koska hän loukkaantui ohjelman kuvauksissa tekemässään uimahypyssä. Näyttävä hyppy meni pieleen ja Nicole iskeytyi veteen selkä edellä. Lääkärit pelkäävät, että kaunottaren sisäelimet ovat kärsineet tapauksesta ja erityisesti hänen munuaisensa ovat nyt seurannassa.

Nicole osallistui taannoin Celebrity Fit Club -realityohjelmaan ja pudottaa parhaillaan painoaan henkilökohtaisen kunto-ohjaajansa Natasha Kufan opastuksella.

Kaliforniassa varttunut 41-vuotias Nicole Eggert kilpaili jo nuorena erinäisissä missikilpailuissa, joiden myötä hän sai itselleen agentin. Kahdeksanvuotiaana neitokainen teki ensimmäisen elokuvaroolinsa Rich and Famour -elokuvassa. Hänet on nähty myös TBS-kanavan The Real Gilligan’s Island -realitysarjassa. Nicole Eggert synnytti viime vuonna toisen tyttärensä.