Selena Gomez suututti hindu-uskovaiset – mokasi MTV-bileissä?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijäkaunotar Selena Gomez on tehnyt menestyksekästä uraa myös muusikkona. Hän julkaisi taannoin Come & Get It -kappaleen juontaja Ryan Seacrestin verkkosivuilla. Kiinnostus kappaletta kohtaan oli niin suurta, että verkkosivut kaatuivat.

Nyt entinen teinitähti on herättänyt närkästystä hindu-uskovaisten piirissä. Syynä on Selena Gomezin esiintyminen taannoisessa MTV Movie Awards -gaalajuhlassa. Tähden otsassa nähtiin esityksen aikana punainen bindi, otsaan painettu koriste.

Punainen bindi on hinduille pyhä symboli, ja kansainvälisen hindusäätiö Universal Society of Hinduismin johtaja Rajan Zed on tyrmistynyt Selena Gomezin päätöksestä käyttää sitä esityksessään. Zed kertoi WENN-uutistoimistolle, että Selena Gomezin tulisi pyytää bindin käyttöä anteeksi hinduilta.

– Otsaan laitettava bindi kuuluu hinduismin muinaisiin tapoihin, ja sillä on suuri uskonnollinen merkitys. Se kuvastaa myös kolmatta silmää sekä liekkiä, ja se on hyvää tarkoittava henkinen symboli. Sitä ei kuulu käyttää vapaasti vietteleviin tarkoituksiin tai muodikkaana koruna kaupallisin tarkoitusperin, Rajan Zed kertoi.

Selena Gomezin rakkauselämää on seurattu tiiviisti mediassa. Laulajanakin tunnettu nainen oli pitkään on-off -suhteessa kanadalaisen poppari Justin Bieberin kanssa. Pariskunta salaili aluksi suhdettaan, sillä Gomez sai tappouhkauksia poikaystävänsä fanaattisimmilta faneilta. Heidän kerrottiin eronneen muun muassa luottamuspulan ja mustasukkaisuuden takia.