Stephanie käänsi miesten katseet rannalla – upea bikinikaunotar!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti Spencer Prattin pikkusisko Stephanie Pratt on tehnyt itseään tutuksi julkisuudessa jo muutaman vuoden ajan. Varsinainen läpimurto on antanut vielä odottaa itseään, mutta nyt Stephanie on jälleen ikuistettu pitkästä aikaa rantakuviin.

Julkkiskaunotar on nyt kuvattu Havaijilla yhdessä koirien kanssa. Neitokainen näytti viihtyvän hyvin nelijalkaisten ystäviensä kanssa.

Stephanie Pratt on nähty televisiossa muiden muassa The Hills ja I’m A Celebrity… Get Me Out Of Here! -realitysarjoissa. Eläinsuojelujärjestö PETA on käyttänyt jo vuosien ajan kampanjoissaan alastomaksi riisuttuja julkkiskaunottaria. Viime vuonna myös Pratt poseerasi nakukuvassa hyvän asian puolesta. Hänen lisäkseen kuvissa ovat riisuneet muiden muassa Eva Mendes, Joanna Krupa, Pamela Anderson, Jayde Nicole, Kim Kardashian, Bethenny Frankel, Keeley Hazell ja Christian Serratos.