Tanssijatar riisui kaiken – nakukuvat tekevät hyvää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australiasta kotoisin oleva tanssijatähti Kym Johnson lienee vielä monille suomalaisille tuntematon kaunotar, mutta erityisesti Yhdysvalloissa hänet tunnetaan Tanssii tähtien kanssa -ohjelman kilpailijana. Nyt hän on poseerannut alastomana eläinten puolesta.

Kym nähdään PETA-järjestön kampanjassa täysin alastomana. Kampanjan tarkoituksena on vastustaa eläinkokeita ja ohjeistaa kuluttajia olemaan ostamatta tuotteita, joita on testattu eläinkokeilla.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

36-vuotias australialainen Kym Johnson on ammattitanssija, joka on tullut tunnetuksi erityisesti Tanssii tähtien kanssa -ohjelman amerikkalaisversion kilpailijana. Sydneyssä asuva kaunotar aloitti tanssiuransa jo kaksivuotiaana ja on sittemmin menestynyt monissa kansainvälisissä tanssikilpailuissa.