DJ Spinny voitti Suomen DJ-mestaruuden

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viikonloppuna Helsingin Onnelassa käydyn NRJ DJ SM 2013 -kilpailun voittaja on helsinkiläinen DJ Spinny. DJ-mestaruudesta kisasi yhteensä yhdeksän finalistia, jotka olivat päässeet jatkoon ympäri Suomea käydyistä semifinaaleista.

– Täysin epärealistista! En vielä ole ymmärtänyt voittoani, mutta kyllä mä tätä varten treenasinkin. Tämä on ollut monen vuoden duuni ja nyt pääsin näyttämään kaapin paikan Suomen bilekansalle. Tämä tulee varmasti avaamaan uusia ovia. Soittotyylini on uniikki ja intohimo huipussaan, DJ Spinny kommentoi mestaruuttaan.

Seitsemän paikkakunnan semifinaalikiertue ja itse finaali-ilta osoittivat jälleen, että DJ-kulttuuri on maassamme kovassa nosteessa.

– Suomalaiset arvostavat DJ:tä artistina ja moni valitsee illanviettoonsa paikan juuri DJ:n perusteella. DJ-keikoilla tunnelma on katossa. Uudelle DJ-tähdelle on siis tilausta, Tomi ”Dosse” Dostinov kertoi.

DJ Spinny saa palkinnoksi 20.000 euron arvoisen radiomainoskampanjan Radio NRJ:llä, oman kiertue, oman miksauksen NRJ Extravadance -ohjelmaan ja esiintymisiä useilla eri festivaaleilla. Lisäksi voittaja saa runsaasti tuotepalkintoja.