Grammy-voittaja Hustle HKI -tapahtumaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsingin Suvilahdessa 19. – 20. heinäkuuta järjestettävä urbaanin musiikin festivaali Hustle HKI on täydentänyt artistikatrastaan. Tapahtumaan jo kiinnitetyt amerikkalaiset Danny Brown, Riff Raff sekä Action Bronson saavat rinnalleen tuoreen Grammy-voittajan.

Kalifornialainen Miguel oli tänä vuonna ehdokkaana peräti viidessä Grammy-kategoriassa, ja hänet palkittiin parhaasta r&b-kappaleesta. Artistin itsensä säveltämä ja sanoittama Adorn oli ensimmäinen single viime syksynä julkaistulta albumilta Kaleidoscope Dream. Albumi nousi ilmestyessään myyntilistojen kärkikolmikkoon Yhdysvalloissa. Kappale on kerännyt jo yli 23 miljoonaa YouTube-katselukertaa.

Suomeen ensimmäistä kertaa saapuva 27-vuotias Miguel Jontel Pimentel tunnetaan myös taitavana tanssijana.