Harry Stylesin erikoinen harrastus – viuhahtee Segwayn kyydissä

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Mikä olisi kutkuttavampi näky kuin oma popidoli housut kintuissa? One Direction -yhtyeen fanit pääsivät taannoin todistamaan tätä koomista näkyä Lontoon keikalla, kun Liam Payne veti yhtyetoveriltaan Harry Stylesiltä housut nilkkoihin.

Kyseisestä tilanteesta kunnialla selviytynyt kiharapää on nyt jälleen päässyt otsikoihin. Stylesin bändikaveri Louis Tomlinson on nimittäin paljastanut The Sun -lehdelle laulajan erikoisen harrastuksen. Tomlinsonin mukaan kiharapää on nimittäin alkanut viuhahtelemaan esiintymispaikkojen takahuoneissa Segwayn kyydissä.

– Pyörimme kaikki sillä ympyrää, kun Harry päätti stripata ja lähteä viuhahtamaan. Hän käänsi muutamia päitä, Louis Tomlinson selittää ensimmäisestä viuhahduskerrasta.

Harry Stylesin kerrottiin vastikään nauhoittavan omia kappaleita hollywoodilaisella studiolla. Nuorukaisen väitetään valmistelevan soololevyä. One Direction -yhtyeen tiedottaja kuitenkin kiisti taannoin huhut ja kertoi poikien usein työstävän yhtyeen materiaalia erillään.