Kissanpentu heitettiin kerrostalon ikkunasta – selvisi tyylikkäästi

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Usein puhutaan kissojen yhdeksästä hengestä ja näiden sulavien eläinten kestävyydestä. Nyt eräs ikävä tositarina kuullaan New Yorkin suunnalta. Viisiviikkoinen Precious-niminen kissanpentu heitettiin kolmannen kerroksen ikkunasta ulos pariskunnan riidan aikana – ja säilyi hengissä.

Pentu laskeutui eläinsuojeluviranomaisten mukaan tassuilleen maahan. Naaraspentu ei murtanut luitaan, vaan se selvisi pudotuksesta muutamilla suuvammoilla.

Kissa päätyi väkivaltaiseen ilmalentoon, kun sen omistaja riiteli poikaystävänsä kanssa yonkersilaisessa asunnossa. Lopulta mies heitti viattoman eläimen ikkunasta pihalle. Westchesterin eläinsuojeluyksikön johtajan Ernest Lungaron mukaan miehestä on tehty etsintäkuulutus. Häntä syytetään pahoinpitelystä ja eläinrääkkäyksestä, uutisoi AP-uutistoimisto.