Mies yritti pelastaa jäniksen – jäi itse auton alle

Ohhoh! · Tim Isokivi

Hyvillä teoilla on joskus huonot seuraamukset. Sen sai huomata Yhdysvaltain Wyomingissa asuva William Kieren -niminen mies, joka menehtyi yrittäessään auttaa pieneläintä moottoriliikennetien yli.

Onnettomuus tapahtui lauantaina 6. huhtikuuta. Paikalisen poliisin mukaan 79-vuotias William Kieren oli pysäyttänyt auton tien viereen huomattuaan sitä ylittämässä olleen, haavoittuneen jäniksen. Kieren ehti tien keskiviivale, kun hän jäi vastaantulleen auton alle.

ABC News -uutissivuston mukaan William Kieren kuoli saamiina vammoihin seuraavana päivänä sairaalassa. Vielä traagisemman tapauksesta tekee se, ettei mies edes onnistunut pelastamaan jänistä. Paikalle tulleet poliisit nimittäin joutuivat lopettamaan haavoittuneen eläimen.