Muistatko kasaritähti Debbie Gibsonin? Näin seksikäs hän on nykyisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kasarimusiikki on ollut jo muutaman vuoden ajan kovassa nosteessa, ja silloiset supertähdet ilmoittavat vuorotellen paluustaan. Pari vuotta sitten paluustaan kertoi myös 80-luvun supertähti Debbie Gibson, joka aikoi suunnata keikoille kollegansa Tiffanyn kanssa.

Kovin suurta menestystä paluu ei lopulta saanutkaan aikaiseksi, mutta nyt on ilmeisesti menossa uusi yritys. Debbie Gibson kuvattiin nimittäin viikonloppuna osallistumassa 30. kertaa järjestettyyn ASCAP Pop Music Awards -palkintogaalaan Loews Hollywood -hotellissa Los Angelesissa.

Debbie Gibson nousi ensimmäisen kerran listaykköseksi vuonna 1988 jättihitillä Foolish Beat, mutta hänen ikimuistoisin kappaleensa on silti seuraavana vuonna julkaistu Electric Youth. Debbie Gibson oli taannoin mukana vierailevana artistina Katy Perryn kappaleessa Last Friday Night.