Rihanna biletti seksikkäässä asussa – ei turhia vaatekerroksia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatar Rihannan ja r&b-tähti Chris Brownin suhteen uskotaan jälleen olevan katkolla. Taannoin asiasta puhui mystinen blondi, jonka kanssa räppärin väitettiin lähentyneen.

Huhuttu toinen nainen kiisti kaiken ja vakuutti, että tähtien suhde on hyvällä tolalla. Nyt barbadoslainen poppari on ikuistettu esiintymässä Fort Lauderdalessa, Floridassa. Keikalla Rihanna tarjosi näyttävän näyn seksikkäillä esiintymisasuillaan ja rohkeilla liikkeillään.

Konsertin jälkeen popkaunotar teki seurueensa kanssa yllätysvisiitin South Beachilla sijaitsevaan yökerhoon, jossa hänen asunsa oli entistäkin paljastavampi. Rihanna nähtiin juhlimassa piukassa mustassa topissa ja minishortseissa.

Seurue tuli yökerhoon kahdella kiertuebussilla, jotka täyttivät kadun ja tukkivat tien. Poliisi käski heidän siirtää ne syrjään. Popparin bileet jatkuivat sen jälkeen myöhään yöhön. Neito paljasti sosiaalisessa mediassa saaneensa niissä muun muassa tanssin strippareilta, jotka keinuttivat muotojaan Rihanna oman kappaleen tahdissa.

Chris Brown vihjasi taannoin haastattelussaan, että Rihannan kansainvälinen kiertue oli hänelle rankkaa aikaa. Mies tunnusti, että pystyisi hyväksymään sen, jos popkaunotar pettäisi häntä naisen kanssa. Miesrakastajaa hän ei kuitenkaan kykenisi omien sanojensa mukaan sulattamaan. Aika näyttää, mikä on Chrisin ja Rihannan suhteen todellinen laatu.