Robin valittiin Justin Bieberin lämppäriksi Helsingissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ensi perjantaina Helsingissä konsertoiva Justin Bieber on valinnut illan lämmittelijäksi suomalaisen Robinin. Viime viikolla kolmella Oslon-jättikeikalla lämppärinä nähty Robin vakuutti Bieberin edustajat, ja nuori suomalaisartisti sai kutsun esiintymään myös Helsinkiin.

– Siistiä päästä lämppäröimään Justin Bieberiä Hartwall Areenalle. Tieto tästä saatiin Bieberin edustajilta Oslon keikan jälkeen, kun olivat nähneet meidän shown. Oslon keikalla oli ihan järjetön meininki, ja JB-fanit oli aivan sairaan makeeta porukkaa, Robin kommentoi.

Robin nähdään esiintymässä konserttipäivänä myös Kaisaniemen puistossa järjestettävissä Justin Bieber -ennakkobileissä. Robinin lisäksi esiintymässä ovat muun muassa Mikael Gabriel, Diandra, Krista Siegfrids ja Jontte Valosaari.