Stratovarius, Nightwish ja Children of Bodom samalle lavalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helmikuussa Nemesis-albuminsa julkaissut Stratovarius avaa Sauna Open Airin päälavan lauantaina 8. kesäkuuta. Samalla lavalla myöhemmin samana päivänä nähdään myös Nightwish ja Children of Bodom.

Kaksipäiväisen festivaalin ilmaiset Alkulöylyt järjestetään Ratinan Stadionin Ylälauteella perjantaina 7. kesäkuuta. Alkulöylyissä Poppamieslavalla esiintyvät Kotipelto duo, eli Timo Kotipelto ja Jani Liimatainen, jotka esittävät akustisia versioita tunnetuista hardrock- ja metalliklassikoista sekä Thee Dizzy Daisies -burleskiryhmä.

Alkulöylyissä on myynnissä Sauna Open Air festivaalilippuja ja rock-tietämystään voi testata Rock Science tietokilpailussa, jossa voittajille on jaossa mm. vapaalippuja Saunaan. Sauna Open Airissa esiintyvät myös Volbeat, Hardcore Superstar, Crashdiet, Sabaton, Hatebreed, Opeth, Bloodred Hourglass, Finntroll, Lost Society, Egokills, Stam1na, Omnium Gatherum ja Ghost Voyage.