Ashley Tisdale julkaisi lomakuvansa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen näyttelijäkaunotar Ashley Tisdale nousi julkisuuteen High School Musical -elokuvien valtaisan menestyksen myötä. Tähti on esiintynyt sittemmin komedioissa keskinkertaisella menestyksellä.

Seuraavaksi Scary Movie 5 -elokuvassa nähtävä neitokainen on nyt myös lomaillut Meksikossa. Blondista bruneteksi taannoin muuntautunut Ashley poseeraa otoksessa bikineissä uima-altaan vierellä. Hän on Cabo San Lucasissa poikaystävänsä Christopher Frenchin kanssa, koska pari osallistui ystävän häihin.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

27-vuotias Ashley Tisdale nähdään tänä vuonna Scary Movie 5 -elokuvassa, joka pyörii parhaillaan Suomen elokuvateattereissa. Näyttelijätär on yksi elokuvan päätähdistä. Kyseisen elokuvan tiedetään parodioivan muun muuassa menestyselokuva Black Swania.