Latinohottis Carissalla tyrmäävä kaula-aukko

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Latinokaunotar Carissa Rosario on eräs muotimaailman uusista tuttavuuksista. Monien kollegojensa tapaan julkkistähti julkaisee aika ajoin myös verkossa seksikkäitä otoksia. Tällä kertaa Carissa on verhonnut muodokkaan vartalonsa valkoiseen piukkaan mekkoon.

Kyseinen asu on varsin antava poven kohdalta, ja sen kaula-aukko paljastaakin enemmän kuin peittää. Lisäksi neitokainen on kuvannut itseään kannettavan tietokoneensa näytöllä sekä myös auton kyydissä.

28-vuotias Carissa Rosario aloitti ensimmäiset mallintyönsä jo 10-vuotiaana ja on sittemmin tullut tunnetuksi Maxim, GQ, FHM ja Vogue -lehtien mallina. Carissa voitti viisi kauneuskilpailua ja sijoittui toiseksi Miss Latina USA -kilpailussa. Hän on ollut lukuisten kansainvälisten lehtien kansissa ja esiintynyt sen lisäksi mainoksissa. Carissa on myös intohimoinen aivosyövän vastustaja, ja hän toimiikin kyseistä tautia sairastavan nuoren Aly Negron -tytön tukihenkilönä.