16-vuotias teinitähti poseerasi rannalla – tässäkö uusi supertähti?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa oli vielä muutama vuosi sitten sankka joukko teinitähtiä, jotka täyttivät monien viihdelehtien sivut päivä toisensa jälkeen. Sittemmin lähes kaikki ovat kasvaneet ulos teini-iästä, eikä tilalle ole tullut kovinkaan varteenotettavia uusia nuoria tähtiä.

Nyt yksi tulokkaista voi suurella todennäköisyydellä olla McKaley Miller, joka ikuistettiin eilen poseeraamassa kuvauksissa rannalla. Teinitähti uskaltautui myös veteen, jossa aalto kuitenkin yllätti hänet kesken kaiken.

16-vuotias amerikkalainen McKaley Miller on näyttelijätär, joka tunnetaan Yhdysvalloissa parhaiten televisiosarjoista The Gates ja Hart of Dixie. Uransa hän aloitti jo kymmenenvuotiaana lapsitähtenä Inspector Mom -televisioelokuvasta, ja sittemmin McKaley on nähty lukuisissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Ensimmäinen merkittävä elokuva The Iceman saa ensi-iltansa vielä vuoden 2013 aikana.