Seksikkäimmäksi äänestetty uutisankkuri bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Naispuoliset uutisankkurit ovat erityisesti Yhdysvalloissa usein näyttäviä ilmestyksiä, ja taannoin Ranskassa siirryttiin samaan suuntaan. Ranskalaiset miehet ovat nimittäin jo muutaman vuoden kiinnittäneet päähuomionsa uutisten sijaan uutistenlukijaan.

Syynä moiseen on uutistenlukija Melissa Theuriau, josta on kasvanut todellinen ilmiö. Vuonna 2006 Daily Express -lehti nimesi hänet virallisesti maailman kauneimmaksi uutisankkuriksi. Vuonna 2007 Theuriau äänestettiin FHM-lehden Ranskan version lukijoiden toimesta maailman seksikkäimmäksi naiseksi.

Nyt Melissa on kuvattu nauttimassa aurinkoisesta lomastaan Miamissa yhdessä koomikkomiehens Jamel Debbouzenin kanssa. Mukana oli myös pariskunnan jälkikasvua.

34-vuotias ranskalainen Melissa Theuriau on ollut Ranskassa jo vuosia haluttu kasvo televisio-ohjelmiin, ja siksi hän onkin ehtinyt työskennellä ikäänsä nähden harvinaisen monella kanavalla. Nykyisin häntä voidaan ihailla M6-kanavan uutisissa. Melissa on naimisissa näyttelijä Jamel Debbouzen kanssa. Pariskunta avioitui vuonna 2008 ja saivat saman vuoden joulukuussa pojan.