Mies osti hampurilaisen vuonna 1999 – näyttää edelleen uunituoreelta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa on usein julkaistu kuvia hämmentävän hyvin vuosia säilyneistä tuotteista, kuten muun muassa hampurilaisista ja kääretortuista. Nyt alalla tehdään mahdollisesti jonkinlainen ennätys, kun Yhdysvalloissa on esitelty heinäkuussa 1999 ostettu hampurilainen.

Lähes 14 vuotta vanha hampurilainen näyttää yhä edelleen kuin uunituoreelta, eikä siinä ole siis näkyvissä juurikaan havaittavia muutoksia. Alunperin David Whipplen tarkoitus ei ollut säilyttää hampurilaista, sillä hän unohti sen takkinsa taskuun, St. George Utah -lehti uutisoi.

Parin vuoden kuluttua mies löysi ostoksensa ja huomasi sen säilyneen hyvin. Siinä ei ole merkkejä esimerkiksi homeesta. Katso kuva tästä. Silloin hän päätti säilyttää hampurilaistaan pidempään. Nyt mies on esitellyt aarrettaan The Doctors -televisio-ohjelmassa, jossa hän näytti myös purilaisen ostokuittinsa.