Ruka Spring Breakin vauhdikas After Ski – hurjimmat asut kuvina

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viikonloppuna Rukalla juhlittiin jälleen perinteinen Ruka Spring Break -tapahtuma, jossa nähtiin maan kuumimpien artistien lisäksi myös tuhansittain railakkaita juhlijoita. Perinteiseen tapaan After Ski veti puoleensa runsaasti hauskasti pukeutuneita ihmisiä.

Stara oli paikalla katsastamassa miltä vuoden 2013 After Ski näyttää, ja ohessa on kuvia muutamista viikonlopun näyttävimmistä asuvalinnoista. Yhdysvalloissa on viime aikoina nähty runsaasti hevosenpäitä, ja kuvakoosteen perusteella trendi on rantautunut nopeasti Suomeen.

Tapahtumassa nähtiin myös Jussi Seljaksen ja kumppanien hurja moottorikelkkashow. Ruka Spring Break marssitti lavalle kovia kotimaisia esiintyjiä, joiden joukossa olivat muun muassa Raappana, Matti Nykänen, Stig ja Don Johnson Big Band. Lisää viikonlopun antia tulossa Staraan lähiaikoina.