Sabrina Boing Boing testasi korsetit

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monet miehet tunnustautuvat usein niin sanotuiksi tissi- tai peppumiehiksi. Usein tämä tarkoittaa sitä, että kaksilahkeinen on mieltynyt erityisesti neitokaisten tiettyyn kehonosaan.

Peppumiehille oman haasteensa on nyt heittänyt povekkaimpiin mallikaunottariin kuuluva Sabrina Boing Boing. Neito testasi nimittäin tiukimmat ja seksikkäimmät korsetit, joista hänen muhkeat muotonsa näyttävät olevan pompsahtamaisillaan ulos. Kyseinen näky saattaa saada vannoutuneen takamusten ihailijankin nieleksimään.

Eläinten ystäväksi tunnustautunut 28-vuotias Sabrina on luonut uraa mallintöiden ja tiskijukan tehtävien lisäksi myös Pamela Anderson -imitaattorina. Neitokainen on myös aiemmin herättänyt kohua julkaisemalla verkossa kuvan, jossa hän ruokki strutsia toinen rinta paljastettuna.