Fanit järkyttyivät – poikabändi hajosi yllättäen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poikabändit elävät parhaillaan uutta kukoistuskauttaan. Tällä hetkellä musiikkibuumin aallonharjalla ratsastavat esimerkiksi One Direction, The Wanted ja JLS -yhtyeet.

Nyt brittiläisen JLS-poikabändin fanit ovat kuitenkin kuulleet järkyttäviä uutisia. X Factor -ohjelmasta kansan tietoisuuteen noussut kokoonpano on nimittäin ilmoittanut laittavansa pillit pussiin. Nelikko ilmoitti hajoamisestaan kotisivuillaan.

– Rakkaat fanit ympäri maailmaa. Halusimme varmistaa, että kuulette tämän meiltä. Olemme päättäneet lopettaa yhteisen tiemme bändinä. Tämä on ollut uskomaton matka viimeisen kuuden vuoden aikana, ja olemme saavuttaneet enemmän kuin edes unelmoimme, kertoi JLS-yhtye.

Bändi työstää parhaillaan uusinta Goodbye: Greatest Hits -albumiaan, josta tulee yhtyeen viimeisin tuotos. Kokoonpano kertoi pysyvänsä hyvinä ystävinä. Bändin laulaja Ashton Merrygold tunnusti tilanteen olevan hyvin tunteellinen.

– Halusimme lopettaa huipulla. Lopetamme kolmannen kiertueen kautta, ja se on massiviinen saavutus, kertoi poppari The Sun -lehdelle.

Uransa aikana JLS on myynyt 10 miljoonaa levyä, ja saavuttanut viisi listaykköstä. JLS-bändiin kuuluvat Oritse Williams, Marvin Humes, J.B. Gill ja Aston Merrygold. Yhtye on julkaissut neljä albumia, joista viimeisin on viime vuonna ilmestynyt Evolution.