Jessie J vähäpukeisena tanssitreeneissä – kuvat Twitteriin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poppari Jessie J on käynyt uransa varrella läpi erilaisia muodonmuutoksia. Taannoin hän muuntautui drag queen -tyylisestä meikkaajasta luonnolliseksi ehostajaksi. Sittemmin neito ajeli päänsä kaljuksi hyväntekeväisyystarkoituksessa.

Nyt 25-vuotias Jessie J on ikuistettu tanssistudiolla Flashdance-elokuvan hengessä. Neitokainen poseeraa kameralle valkoisessa läpikuultavassa t-paidassa ja julkkisten suosimissa mustissa mummoalushousuissa. Kyseessä on mitä ilmeisimmin sensuelli taukohetki hikisistä treeneistä.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Jessie J, oikealta nimeltään Jessica Cornish, teki ennen läpimurtoaan hittikappaleita lukuisille eturivin muusikoille. Laulajatar kirjoitti biisejä muun muassa Chris Brownille ja Miley Cyrukselle. Hänet kiinnitettiin taannoin Britannian The Voice -laulukilpailun tuomaristoon. Jessie J:n tunnetuimpia kappaleita ovat Domino, Do It Like A Dude, Price Tag ja Nobody’s Perfect.