Onko Lucy Mecklenburgh seksikkäin sinkkunainen?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Britannian The Only Way Is Essex -realitysarjan tähti Lucy Mecklenburgh erosi vastikään kihlatustaan Mario Falconesta, kun hän sai selville miehen pettäneen häntä.

Sydänsurusta voi toipua parhaiten missäpä muualla kuin uima-altaalla pienissä bikineissä. Lucy lähti eron jälkeen heti Britanniasta ja lensi Espanjan aurinkoon toipumaan tapauksesta. Neitokainen todisti keltaisella bikiniasullaan olevansa yksi tämän hetken kuumimmista sinkkuneidoista.

22-vuotias englantilainen Lucy Mecklenburgh on näyttelijäkaunotar, joka teki läpimurtonsa The Only Way Is Essex -televisiosarjassa. Näyttelemisen lisäksi hän työskentelee myös muotisuunnittelijana. Neitokainen seurusteli vielä jokin aika sitten näyttelijäkollegansa Mario Falconen kanssa, ja pariskunta suunnitteli menevänsä naimisiin lähitulevaisuudessa. Lucy jätti miehen pettämisen takia.