Nyt rinnat pääsivät oikeuksiiinsa! Huippurohkea asu punaisella matolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijätär Melanie Iglesias nousi aikoinaan otsikoihin seurustellessaan The Jersey Shore -realitysarjasta tutun Vinny Guadagninon kanssa. Vielä viime syksynä pari kuvattiin useita kertoja hempeilemässä yhdessä, vaikka he välillä erosivatkin hetkeksi.

New Yorkin Brooklynissä syntynyt ja varttunut Melanie Iglesias on itsekin televisiotähti, sillä hän on ollut mukana MTV-kanavan Guy Code -realitysarjassa. Nyt hänet on kuvattu MTV-gaalassa poikkeuksellisen antavassa iltapuvussa.

Puertoricolais-italialais-filippiiniläiset sukujuuret omaava kaunotar on tehnyt myös näyttävää malliuraa poseeraamalla esimerkiksi Maxim-miestenlehdessä. Näyttelijäurasta haaveileva Melanie rankattiin vuonna 2010 Maxim-lehden seksikkäimpien naisten Top 100 -listalle.