Näistä suomalaisista TV-tähdistä pettäjät unelmoivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurusteleville ihmisille tarkoitettu treffisivusto Victoria Milan on tiedustellut käyttäjiltään, kenen televisiojuontajan kanssa he haluaisivat salasuhteeseen. Sivuston naiskäyttäjät äänestivät suosikikseen Selviytyjät Suomi –ohjelman juontajan Heikki Paasonen.

Paasosen taakse jäi muun muassa Diilistä ja Hjalliksen kanssa –ohjelmasta tuttu Hjallis Harkimo 10,4 prosentin ääniosuudella. Naiset noteerasivat myös tatuoinneistaan tunnetun huippukokki Tomi Björckin 10,1 prosentin äänimäärällä ja sinkkumarkkinoille hiljattain siirtyneen Tuomas Enbusken 9,4 prosentin äänimäärällä. Viidenneksi halutuin oli Arto Nyberg 8,6 prosentin äänisaaliillaan.

Miesten suosikiksi Victoria Milanin kyselyssä nousi Yle Fem –kanavalla keskusteluohjelmaa juontava Bettina Sågbom 18,6 prosentin ääniosuudella. Korkojen kera -tähti Jenni Pääskysaari sai 16,6 prosenttia äänistä sekä Wipeout Suomen Anna Easteden 11,1 prosenttia ja Uutisvuodon Baba Lybeck 10,0 prosenttia äänistä. Viidenneksi sijoittui Ellen Jokikunnas 9,3 prosentin äänisaaliillaan.