Baywatch-kaunotar esitteli vammansa – näin karusti kävi uimahypyssä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Baywatch-televisiosarjassa aikoinaan nähty Nicole Eggert on tähdittänyt kymmeniä elokuvia, mutta viime aikoina hän on ollut otsikoissa laihdutuksen merkeissä. Kerroimme äskettäin kuinka kaunotar loukkaantui Splash-kilpailuohjelmaan kuvauksissa.

Nicolen näyttävä uimahyppy meni pieleen ja hän iskeytyi veteen selkä edellä. Lääkärit pelkäsivät, että kaunottaren sisäelimet olivat kärsineet tapauksesta. Nyt Nicole on julkaissut topless-kuvia, joissa hän esittelee selkäänsä ja kylkeensä saamiaan ruhjeita.

Kaliforniassa varttunut 41-vuotias Nicole Eggert aloitti uransa jo viisivuotiaana, kun hän pääsi näyttelemään Johnson’s vauvashampoo-mainokseen. Eggert kilpaili jo nuorena erinäisissä missikilpailuissa, joiden myötä hän sai itselleen agentin. Kahdeksanvuotiaana neitokainen teki ensimmäisen elokuvaroolinsa Rich and Famour -elokuvassa. Hänet on nähty myös TBS-kanavan The Real Gilligan’s Island -realitysarjassa. Nicole Eggert synnytti viime vuonna toisen tyttärensä.