Rihannan lähes paljas bikinipeppu loksautti miesten leuat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna on ollut viime aikoina runsaasti otsikoissa musiikkiuransa ohella myös on-off -suhteestaan r&b-tähti Chris Browniin. Kohut eivät ole kuitenkaan vähentäneet neitokaisen nettiaktiivisuutta, sillä hän julkaisee rohkeita kuvia entiseen malliin.

Nyt Rihanna on julkaissut Twitter-blogissaan pari kuvaa, joissa hänet nähdään uima-altaassa lekottelemassa uimapatjalla. Toisessa kuvassa laulaja on peppu kameraan päin, eivätkä hänen niukat bikininsä peitä juuri mitään takamuksesta.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

rihanna24042013b

Chris Brown vihjasi taannoin haastattelussaan, että Rihannan kansainvälinen kiertue oli hänelle rankkaa aikaa. Mies tunnusti, että pystyisi hyväksymään sen, jos popkaunotar pettäisi häntä naisen kanssa. Miesrakastajaa hän ei kuitenkaan kykenisi omien sanojensa mukaan sulattamaan. Aika näyttää, mikä on Chrisin ja Rihannan suhteen todellinen laatu.