Sabrina Boing Boing muodot valtoimenaan – sai idean Janetilta?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Janet Jackson teki aikoinaan erään julkkismaailman ikonisimmaksi muodostuneen poseerauksen, jossa hän paljasti rintansa yläosattomissa. Otoksessa laulajan selän takaa tulevat miehen kädet peittävät hänen paljaita muotojaan.

Brasilialainen Sabrina Boing Boing on nyt tehnyt ”janetjacksonit” ja paljastanut tyrmäävät muotonsa Instangram-tilinsä seuraajille. Otoksessa nähdään tuntemattomat miehiset kourat peittämässä muhevia muotoja.

Eläinten ystäväksi tunnustautunut 28-vuotias Sabrina on luonut uraa mallintöiden ja tiskijukan tehtävien lisäksi myös Pamela Anderson -imitaattorina. Neitokainen on myös aiemmin herättänyt kohua julkaisemalla verkossa kuvan, jossa hän ruokki strutsia toinen rinta paljastettuna.