Uskoisitko, että tämä nainen on supermalli?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen mallikaunotar Cara Delevingne tunnetaan omintakeisesta tyylistään, jota hän ilmentää julkaisemalla valokuviaan sosiaalisessa mediassa. Kerroimme aiemmin tänään kuinka hän esitteli nettikuvissa otsaansa saamaa linnunkakkaa.

Kuvauksissa Cara osaa olla silmiähivelevä kaunotar, ja siksi hän onkin nopeasti noussut yhdeksi maailman halutuimmista supermalleista. Siviilissä meno on kuitenkin toista, ja nyt siitä on saatu malliesimerkki. Cara nimittäin kuvattiin varsin homssuisena New Yorkin Manhattanilla. Joillekin voisi kuvista tulla ensimmäisenä mieleen miespuolinen rocktähti.

Cara Delevingne syntyi Lontoossa vuonna 1992. Hänen Pandora-niminen äitinsä toimii muotiavustajana ja hänen isänsä Charles työskentelee kiinteistönvälittäjänä. Mallikaunotar eli vauraassa perheessä ja asui nuoruusvuotensa Belgraviassa sijaitsevassa kartanossa. Caran isosisko Poppy Delevingne on myös malli ja hänen Chloe-siskonsa tunnetaan seurapiirikaunottarena.