Helenin rohkea asu suututti: ”Rinnat ovat kauniita”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen kohukaunotar Helen Flanagan kertoi äskettäin haluavansa laajentaa omaa uraansa saippuasarjoista ja realitysta komediagenreen. Kerroimme äskettäin kuinka hänen rohkea juhla-asunsa paljasti runsaasti rintamusta. Nyt asu on aiheuttanut närää.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

22-vuotias Miss Avant Premiere -vaatemerkin mallina toimiva Helen Flanagan on nimittäin joutunut kommentoimaan mauttomaksi katsottua asuvalintaansa.

– Minusta se näytti hyvältä ylläni. Ihmiset ovat tyrmänneet minut netissä, koska heidän mukaansa näytin liikaa rintaa. Jotkut kommenteista suututtivat minua, sillä minusta rinnat ovat kauniita, Helen kommentoi Star Magazinen kolumnissaan.

Helen Flanagan aiheutti taannoin kohun sosiaalisessa mediassa lisäämällä Twitter-blogiinsa vanhoja valokuvia Marilyn-henkisistä kuvauksista, joissa hän piteli asetta ohimollaan. Otokset järkyttivät Connecticutin koulusurmasta toipuvia ihmisiä. Monet pitivätkin tähteä sangen typeränä kyseisten kuvien lisäämisen takia. Flanagan poisti ne pahoitteluiden kera blogistaan.