Upea ”seksikkäin sisko” timmissä kunnossa – näyttävä shoppailija

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen mallikaunotar Joanna Krupa nousi pari vuotta sitten kotimaassaan suosituksi julkkikseksi. Hänet ja Marta-sisko on nimetty amerikkalaisissa viihdelehdissä ”Maailman seksikkäimmiksi siskoiksi”.

Joanna Krupa erosi viime syksynä floridalaisesta liikemies Romain Zagosta viiden vuoden kihlauksen jälkeen, mutta pari palasi kolmen viikon eron jälkeen takaisin yhteen. Tällä kertaa näyttävä neitokainen kuvattiin eilen Beverly Hillsissä, jossa hän tapasi ystäviään ja shoppaili koruliikkeessä.

34-vuotias Joanna Krupa on esiintynyt useissa realityohjelmissa, kuten Tanssii tähtien kanssa ja Puolan Huippumalli haussa. Nykyisin hän tähdittää The Real Housewives of Miami -sarjaa. Joanna seurusteli muun muassa yökerhoja omistavan bisnesmies Romain Zagon kanssa jo yli viiden vuoden ajan, vaikka pari erosi taannoin hetkeksi.