Suomalaiskoulut antaneet vapaata Justin Bieberin konsertin takia!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber esiintyy huomenna perjantaina Helsingissä. Staran juuri saamien tietojen mukaan monet suomalaiset koulut ovat antaneet Bieber-faneille perjantaiksi vapaapäiviä, jotta nämä pääsisivät ajoissa konserttiin.

Taannoin Norjassa koulut siirsivät kokeitaan, koska Justin Bieberin konsertin epäiltiin verottavan niiden osallistumisaktiivisuutta. Nyt monet suomalaiset fanit ovat saaneet kokonaisen päivän vapaata koulusta. Stara korostaa, että kyse on vain yksittäistapauksista, eikä kyseessä ole mikään yleinen vapaapäivä koulunkäynnistä.

Toimituksen tietojen mukaan osa oppilaista on saanut vapaata luvan kanssa, mutta vielä suurempi joukko aikoo lintsata koulusta idolinsa keikan takia. Monet luvan saaneista matkaavat Helsinkiin muualta Suomesta esimerkiksi isän tai äidin kanssa. Tällaisissa tapauksissa koulu on voinut aivan luvallisesti myöntää vapaapäivän huoltajan pyynnöstä.

Tuhansien fanien odotetaan suuntaavan keikkapaikalle Hartwall Areenalle hyvissä ajoin leiriytymään, jotta pääsevät ensimmäisten joukossa sisään konserttipaikalle ja saavat siten hyvät katselupaikat. Justin Bieberin yleisöä lämmittelee huomenna Robin. Bieberin odotetaan saapuvan Suomeen Tukholmasta jo tänään.

Päivitys klo 14.30: Tarkensimme artikkelia, että kyse ei ole missään nimessä yleisestä vapaapäivästä, vaan yksittäistapauksista. Perjantai on normaali koulupäivä, ellei koulusta ole varta vasten saanut vapaata.