Ensitreffit helvetistä: Nuori mies ryösti deittikumppaninsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ensitreffit ovat yleensä jännittäviä tapauksia, kun osapuolet eivät vielä tunne toisiaan kovinkaan hyvin ja vasta tutustuvat. Joskus ensitreffit päättyvät surkeasti milloin minkäkin syyn takia. Nyt Yhdysvalloissa on nähty mahdollisesti vuoden karmaisevimmat treffit.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Floridalainen 19-vuotias Donald McGee sai sovittua treffit nuoren naisen Nehema Milienin kanssa. Orastava pari suuntasi 21-vuotispäiväänsä viettäneen naisen autolla ajelulle Boynton Beachille, jossa mies kuitenkin suudelmien sijaan veti esiin aseen.

McGee ryösti deittikumppaninsa vaatimalla tältä aseella uhaten sekä käsilaukun että auton. Nainen onnistui hälyttämään poliisit, joita mies lähti pakoon. Hänet saatiin kiinni 12 kilometrin takaa-ajon jälkeen. Nyt miestä odottaa vankilatuomio aseellisesta ryöstöstä, paosta ja huumeiden hallussapidosta.