Pupusta tuli hulvaton netti-ilmiö – tasapainottelee esineitä päänsä päällä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa netti-ilmiöksi voi muodostua mikä tahansa hiukan tavallisesta poikkeava, ja usein suurimmat ilmiöt ovatkin joidenkin mielestä jopa käsittämättömiä. Nyt tuorein tapaus on varsin hulvaton, sillä kyse on esineitä päänsä päällä tasapainottelevasta Vinnie-lemmikkipupusta.

Vinnie The Patient Rabbit -lempinimen saanut rauhallisuuden ja kärsivällisyyden perikuva on isäntiensä Chris ja Lesley Victorinen suosiollisella avustuksella noussut julkkikseksi, kun pariskunta on julkaissut verkossa jo vuodesta 2011 saakka runsaasti valokuvia lemmikistään.

Kuvissa pienokaisen päässä on mitä mielikuvituksellisempia esineitä ja jopa ruokia. Ohessa on muutamia otteita kuvista, ja lisää ilmestyy koko ajan pariskunnan ylläpitämässä pupublogissa, joka on saanut valtavan suosion.