Täydellinen nainenko 50-vuotias?! Povekas kaunotar käänsi katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen kaikkien aikojen suosituimpiin televisiosarjoihin lukeutuva Täydelliset naiset -hittisarja päättyi kahdeksan tuotantokauden jälkeen. Televisiosarjaa esitettiin yli 150 alueella maailmassa. Yksi hittisarjan tähdistä oli näyttelijä-laulaja Vanessa Williams.

50-vuotias Vanessa Williams näytteli sarjassa rikasta Renee Perry -roolihahmoa. Nyt Williams on nähty pitkästä aikaa julkisuudessa, kun hänet kuvattiin osallistumassa New Yorkin Broadwaylla A Trip to Bountifulin jatkobileisiin. Kuvien perusteella neitokainen ei näytä ikäiseltään.

Vanessa Williamsia pidetään yhtenä viihdemaailman menestyneimpänä tähtenä, sillä hän on luonut elokuva -ja televisiotyön lisäksi menestyneen uran musiikin parissa. Hänet palkittiin vuonna 1995 Oscar-palkinnolla Disneyn Pocahontas-elokuvan Colors of the Wind -tunnusmusiikista. Williamsilla on neljä lasta kahdesta avioliitostaan. Hän tuli jo teini-ikäisenä raskaaksi ja teki abortin, koska hän ei ollut valmis äidiksi.