Vida Guerra bikinipeppu pystyssä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallina ja laulajana uraa luonut kuubalaissyntyinen Vida Guerra esiintyy usein paljastavissa asuissa. Vuonna 2011 hänen takamuksensa valittiin maailman parhaaksi pepuksi Coed Magazine -lehden järjestämässä äänestyksessä. Sittemmin peppua on saatu ihailla usein lehdissä.

Playboy-lehdessäkin poseerannut julkkiskaunotar kuvattiin eilen nauttimassa lomastaan Miami Beachilla, jossa Vida keikisteli hopeanhohtoisissa bikineissä. Luonnollisesti paparazzit väijyivät kaiken muun lisäksi myös kuvia neitokaisen takamuksesta.

Havannassa syntynyt, mutta jo vuosia Yhdysvalloissa asunut 39-vuotias Vida Guerra on urallaan kokeillut niin laulajan, mallin kuin näyttelijänkin ammattia. Useissa televisiosarjoissa, uimapukumainoksissa sekä musiikkivideoissakin nähty tähti on urallaan esiintynyt myös rohkeissakin kuvissa muun muassa Playboy-lehdessä. Suureksi julkkikseksi tähti ei kovista yrityksistään huolimatta ole kuitenkaan vielä päässyt.