Bieber-faniryntäys Hartwall Areenalle – tältä tilanne näyttää nyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Justin Bieber esiintyy tänä iltana Helsingin Hartwall Areenalla. Paikalle on saapunut heti aamusta tuhansia laulajan faneja, jotka odottelevat ovien avautumista koko päivän ajan.

Stara on Hartwall Areenalla katsastamassa tunnelmia paikan päällä. Heti aamuyhdeksältä keikkapaikan ovien eteen rynni ja juoksi satoja keskimäärin 10 – 18-vuotiaita faneja saadakseen mahdollisimman hyvät paikat keikalta. Tässä kaaoksessa oli ainekset jopa loukkaantumisille, sillä teinityttöjä kompasteli ja jäi muiden jalkoihin. Loukkaantumisilta kuitenkin vältyttiin.

Tällä hetkellä tilanne on kuitenkin jo rauhoittunut ja fanien määrä kasvaa koko ajan nopeasti. Fanit joutuvat odottamaan ulkosalla vielä seitsemän tunnin ajan, sillä ovet aukeavat kello 18.00 ja konsertin on määrä alkaa kello 19.30. Oheisissa kuvissa nähdään miten tiivis tunnelma paikalla on.