Jenkit yrittivät syödä ruotsalaisherkkua – oksettava tulos videolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pohjoismaissa on tunnetusti muutamia sellaisia paikallisia herkkuja, joita suurin osa maailman muista ihmisistä ei voi missään nimessä sietää. Nyt ei puhuta mämmistä ja mustamakkarasta, vaan ennemminkin täkäläisistä erikoisista makeisista.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Monet suomalaiset ovat joskus syöttäneet salmiakkia ja turkinpippureita ulkomaisille ystävilleen, ja tulos on useimmiten ollut varsin mielenkiintoinen. Jotkut ovat oksentaneet ja jotkut sylkeneet makeiset pois ennen oksentamista.

Nyt verkossa nähdään mielenkiintoinen video, jossa kaksi texasilaista miestä nähdään kokeilemassa LOUHE87-nimimerkin heille postitse Suomesta lähettämä hapansilakkaa. Kuten arvata saattaa, tulos oli odotetun raju, sillä sama ”herkku” maistuu kovin harvalle täälläkään. Se nimittäin sisältää käynyttä silakkaa suola-vesiliuoksessa.