Kuningas Pähkinä ja Setä Tamu keikoille ulkomaille – kuuntele uusi hitti!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vaasalainen hiphop-duo Kuningas Pähkinä & Setä Tamu on noussut parissa vuodessa suureen suosioon sekä omien hittiensä että yhdessä Stigin kanssa muodostetun Yön Polte -yhtyeen merkeissä. Nyt he ovat suuntaamassa keikkailemaan myös ulkomaille.

Yön Polte -yhtyeen Tyttö sinä olet meritähti oli yksi vuoden 2012 suurimpia hittejä Suomessa, ja viime viikolla julkaistiin yhtyeen toinen single Rakkauden Ratapiha. Se nousi heti suureen radioisoittoon ja on nopeasti muodostunut hitiksi.

– 13 vuoden suomiräppäilyn jälkeen meillä on ensimmäinen keikka ulkomailla! Hihittelin ääneen, kun sovittelin maatunnusta (ES) keikkakalenteriin Tampereen ja Laihian väliin. Meidät on kutsuttu Fuengirolaan Kansainvälisille päiville, blogissa kerrotaan.

Kuningas Pähkinä ja Setä Tamu pakkaavat pian esiintymisasunsa ja suuntaavat kahdelle keikalle Fuengirolaan, jossa he esiintyvät perinteisessä Kansainväliset päivät -tapahtumassa. Alueella asuu jopa 20.000 suomalaista.