Nicole Coco Austin keikisteli lentokentällä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Räppäri Ice-T:n Coco-vaimo on noussut erääksi sosiaalisen median seuratuimmista kurvikaunottarista. Räppärin vaimona aiemmin tunnettu neito on jo ehtinyt tähdittää omaa Peepshow-esitystä Las Vegasissa. Lisäksi hän hemmottelee fanejaan jatkuvasti uusilla kuvapäivityksillä.

Tällä kertaa 33-vuotias Coco julkaisi Whosay-blogissaan fanitaidetta. Ihailija on muokannut erästä tähden seksikästä kuvaa, jolloin hän näyttäisi olevan varsin rivossa asukokonaisuudessa keskellä terminaalia. Blondi itse oli taiteesta innoissaan ja kertoi blogissaan pitävänsä luovuudesta.

Coco julkaisi myös kuvia, joissa hänet nähdään seksikkäässä valkoisessa paidassa ja minishortseissa. Eräässä kuvassa räppärin vaimo esiintyy miehensä rinnalla. Ice-T on ottanut veitsen käteensä, joten ehkäpä kyseessä on varotoimi mahdollisia kosiskelijoita vastaan.

Cocon avioliitto on kärsinyt viime aikoina pettämishuhuista. Huhumylly sai alkunsa bilekuvista, joita räppäri-tuottaja AP9 julkaisi verkossa yhteisen juhlaillan jälkeen. Ice-T piti suuteluotoksia törkeinä ja mauttomina, minkä jälkeen myös muitakin epäilyttäviä kuvia on julkaistu mediassa. Coco itse kiistää pettämisväitteet ja on tähän asti kertonut olevansa onnellisessa suhteessa.