Saara Aalto esiintyy Kiinassa yhdessä supertähden kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen laulajatähti Saara Aalto esiintyy 2. toukokuuta maailmankuulun tenori Jose Carrerasin vieraana Shanghain Daning-teatterissa. Saara tulkitsee kolme soolokappaletta pianistinsa Teemu Roivaisen kanssa ja kolme oopperaduettoa yhdessä Jose Carrerasin kanssa. Heitä säestää Carrerasin pianisti.

Saara Aallon esiintyminen Kiinan Zebra Music -festivaalilla kuitenkin siirtyy. Hänen oli tarkoitus esiintyä musiikkifestivaalilla ensi viikolla, mutta festivaalin ajankohtaa on siirretty Kiinan maanjäristysten vuoksi. Festivaali järjestetään Chengdu-nimisessä kaupungissa Sichuanin maakunnassa, jossa koettiin vastikään paha maanjäristys.

Saara julkaisee uuden studioalbumin You Had My Heart 24. toukokuuta. Kyseessä on hänen kolmas studioalbuminsa. Albumin kappaleet ovat Saaran omia sävellyksiä ja sanoituksia, ja Saara itse luonnehtii musiikkiaan eeppiseksi rakkauspopiksi.