Steve Angello Summer Sound Festivalin tähdeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pohjoismaiden suurin konemusiikkifestivaali Summer Sound Festival marssittaa Helsingin Messukeskuksen lavalle jälleen ensi kesänä nimekkään joukon alan supertähtiä. Tuorein kiinnitys on Swedish House Mafiasta tuttu Steve Angello.

Saman yhtyeen Axwell on liittynyt jo aiemmin festivaalin esiintyjäkaartiin, joten Swedish House Mafian kolmikosta kaksi kolmasosaa esiintyy tapahtumassa.

Aiemmin tapahtuman päätähtien joukkoon on nimetty dubstepiä ja housea yhdistelevä australialainen Knife Party, yleisön pyynnöstä Helsinkiin palaava hollantilainen DJ Tiesto sekä Hardwell, Nicky Romero ja Basto. Pohjois-Euroopan suurin elektronisen musiikin tapahtuma Summer Sound -festivaali järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 26. – 28. heinäkuuta.