Viihdejätti AOL Music lopetetaan?

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Internetin viihdemaailmassa on tapahtunut viime aikoina jonkin verran muutoksia niin Suomessa kuin maailmallakin. Vanhoja tuttuja medioita on lopetettu kannattamattomina, kun uudet tulokkaat ovat vallanneet markkinoita. Nyt yksi alan kansainvälinen jättiläinen lopettaa.

Kyseessä on viihdesivusto AOL Music, johon kuuluvan Spinner-julkaisun päätoimittaja Dan Reilly raportoi asiasta Twitterissä. Virallista tiedotetta asiasta ei ole tullut, ja lopettamisesta ennen aikojaan julkisuudessa kertoneet henkilöt ovat nyt mahdollisesti joutumassa ongelmiin. Reilly sivalsi työnantajaansa myös heikosta sosiaalisen median hyödyntämisestä.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Syynä AOL Musicin lopettamiseen pidetään sen kannattavuuden heikentymistä, kun alan uudet toimijat ovat vallanneet markkinoita suurilta mediataloilta. Yhtiön irtisanomia henkilöitä rekrytoidaan parhaillaan näiden kilpailijoiden leipiin.