Michelle Rodriguez paljasti timmin bikinivartalonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijätär Michelle Rodriguez tunnetaan Lost-hittisarjan lisäksi lähinnä toimintaelokuvistaan, kuten The Fast and the Furious, S.W.A.T ja Avatar. Tähti on saanut kovanaamaisista elokuvarooleistaan suitsutusta niin kriitikoilta kuin yleisöltä.

Nyt 34-vuotias näyttelijätär on paljastanut näyttävän bikinivartalonsa Miami Beachin maisemissa. Michelle kuvattiin siellä nimittäin nauttimassa vesileikeistä bikineissä. Kuvien perusteella hän ei ole kävelevä muotinäytös, sillä näyttelijätär kuvattiin lähes tasan vuosi sitten samoissa bikineissä Cannesissa.

Yhdysvaltojen Texasissa varttunut Michelle Rodriguez, oikealta nimeltään Mayte Michelle Rodriguez, teki läpimurtoroolinsa vuonna 2000 Girlfight-elokuvassa. Sittemmin näyttelijätär on nähty lukuisissa Hollywoodin suuren budjetin toimintaelokuvissa. Hän on esittänyt myös Ana Lucia Cortezin roolia suositussa Lost-sarjassa neljässä tuotantokaudessa. Neitokainen on deittaillut muun muuassa Vin Dieselin ja Olivier Martinezin kanssa.