Vida Guerra kellutteli jättirintojaan vedessä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Malli-laulaja Vida Guerraa tituleerataan viihdelehdissä tätä nykyä latinomaailman Kim Kardashianiksi. Syy tähän on selvä – kaunottaren muodot kun ovat vähintäänkin yhtä muhkeat kuin kuuluisalla realitytähdellä.

Vida on viettänyt viime aikoina aikaansa Miami Beachilla lomailun parissa. Neitokainen ikuistettiin tällä kertaa rannalla kuviollisissa mustavalkoisissa bikineissä. Kuubalaissyntyinen kaunotar kellutteli muun muassa jättikokoisia rintojaan turkoosissa vedessä.

Havannassa syntynyt, mutta jo vuosia Yhdysvalloissa asunut 39-vuotias Vida Guerra on urallaan kokeillut niin laulajan, mallin kuin näyttelijänkin ammattia. Useissa televisiosarjoissa, uimapukumainoksissa sekä musiikkivideoissakin nähty tähti on urallaan esiintynyt myös rohkeissakin kuvissa muun muassa Playboy-lehdessä. Vuonna 2011 Vidan takamus valittiin maailman parhaaksi pepuksi Coed Magazine -lehden järjestämässä äänestyksessä.