Beyonce raivostui huonoista kuvistaan – ei enää kuvauslupia konsertteihin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Popmaailman suurimpiin tähtiin lukeutuva Beyonce julkaisee tässä kuussa uuden Mrs. Carter -albuminsa. Laulajaa tullaan kuulemaan myös tulevassa The Great Gatsby -elokuvassa, johon hän levytti oman versionsa edesmenneen Amy Winehousen Back To Black -hittikappaleesta.

Beyonce kiertää parhaillaan maailmaa Mrs Carter Show -maailmankiertueellaan. The Guardianin mukaan kiertueella on varsin erikoinen käytäntö: Ammattilaisvalokuvaajille ei myönnetä lainkaan kuvauslupia 31-vuotiaan tähden keikoille.

Sen sijaan Beyonce on palkannut kiertueelle valokuvaaja Frank Micelottan, joka toimittaa lehdistölle otoksiaan kiertueen konserteista. Päätös johtunee taannoisesta tapauksesta, jossa laulajattaren edustajat pyysivät verkkosivustoja poistamaan Beyoncen Super Bowl -esiintymisestä otetut kuvat, joita tämä piti vähemmän imartelevina.

Alkuvuodesta verkossa levisi video, jossa nähdään kuinka Beyoncen esiintymisasu tuli Super Bowl -esityksessä paljastaneeksi kaistaleen tähden rintaa tämän vauhdikkaiden tanssiliikkeiden aikana. Vilautus näkyy televisiokuvasta vain tarkkaan katsottuna, joten sitä ei voi verrata takavuosien Janet Jackson -skandaaliin.