Gwyneth Paltrow ilman pikkuhousuja – rohkea asu punaisella matolla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Näyttelijätär Gwyneth Paltrow äänestettiin vastikään People-lehden listauksessa maailman kauneimmaksi naiseksi. 40-vuotias tähti ei kuitenkaan ollut yleisön mieleen ja hänen tittelinsä herätti runsaasti vastalauseita sosiaalisessa mediassa.

Nyt supertähti nähtiin uusimman Iron Man 3 -elokuvan ensi-illassa paljastavassa asussa. Osaksi läpinäkyvä leninki paljasti muun muassa sen faktan, että Gwyneth oli jättänyt alushousunsa kotiin. Neito esittää kuuluisassa supersankarielokuvassa päähahmo Tony Starkin tyttöystävää Pepper Pottsia.

Gwyneth Paltrow saa usein suitsutusta hoikasta ja treenatusta vartalostaan, jonka eteen kuuluisa perheenäiti tekee paljon töitä. Vuonna 1990 näyttelijäuransa aloittanut kaunotar noudattaa tiukkoja dieettejä pitääkseen kroppansa timmissä kunnossa. Hän muun muassa syö vain yhden aterian päivässä. Näyttelijätär oli aikoinaan kihloissa Brad Pittin kanssa puolen vuoden ajan. Ennen avioliittoaan neitokainen seurusteli Ben Affleckin kanssa kolme vuotta.