Jennifer Anistonin häitä siirrettiin kuukausilla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viihdelehdet seuraavat tiiviisti Hollywood-kaunotar Jennifer Anistonin yksityiselämää. Frendit-hittisarjan tähti seurustelee nykyisin näyttelijäkomistus Justin Therouxin kanssa, ja pariskunta suunnittelee parhaillaan häitään.

44-vuotiaan näyttelijättären oli tarkoitus avioitua tulevan siippansa kanssa jo toukokuussa, mutta hääsuunnitelmien lukkoon lyöminen on ottanutkin arveltua enemmän aikaa. Vaikka Justin on Jenniferin kanssa hyvin pitkälle samoilla linjoilla hääsuunnitelmien suhteen, tahtovat he miettiä yksityiskohtia enemmän.

Lähipiiri kuiskii pariskunnan olevan totaalisen rakastuneita, ja he ovat pitäneet hääsuunnitelunsakin hyvin rentoina. MailOnline-sivuston mukaan Jennifer tahtoisi isompia häitä, kun taas Justin suosii mielummin pienimuotoisempaa ja intiimimpää tapahtumaa. Joka tapauksessa rakkauden juhlat tanssitaan elokuun lopulla.

Rachel Green -roolihahmoa Frendit-menestyssarjassa näytellyt Jennifer Aniston on seurustellut jo pitkään kihlattunsa Justin Therouxin kanssa. Kaunotar erosi vuonna 2005 neljän vuoden avioliiton jälkeen aviomiehestään Brad Pittistä, joka jäi kiinni pettämisestä. Jenniferin suhderintamalla oli pitkään synkkiä jaksoja Pittin jälkeen, mutta nyt tilanne on muuttunut.